Välkommen till Rödkillebäcksgård Interiörbutik

Välkomna att inspireras av inredning, design och mode över en kopp espresso, eller i kombination med en promenad runt vår husknut upp på Kåsebergabackar med havsbruset och horisonten rakt in i kropp och själ. Kanske får ni en glimt av Ale Stenar.
En rogivande meditativ miljö som avspeglar sig på atmosfären i vår butik, där ni hittar allt från möbler, mattor, belysning, smycken väskor, klockor och espressomaskiner och presenter. Till ett handplockat sortiment av lyxiga gourmetprodukter. som olivoljor balsamicos, oliver pasta grillglaceer, lakrits choklad, kex, marmelader, teer, kaffebönor och mycket mera.

I Espressobaren erbjuds alltid en god handgjord espresso, cappucino eller latte att avnjuta.Skördetid på Österlen 16sep-15 okt lördagar och söndagar

Delikatesshyllorna fyllda.
Smakprovning av Honung, äppelmust, chokladtryfflar, olivoljor och balsamicos
Espressobaren öppen.Sensommar och Höst

Lörd-sönd kl.12-17

Nov-Dec. Öppet vissa helger, tider kommer att visas här.

26 mars - 21 juni, Lörd-sönd kl. 12-16

Sommaröppettider: 24 juni - 9 juli
Månd, tisd stängt
Onsd-tors kl.12-18
Fred-sönd kl.12-17

Sommaröppettider: 12 juli - 9 aug
Månd stängt
Tisd-tors kl.12-18
Fred-sönd kl.12-17

Integritetspolicy för kameraövervakning.
Vi har kameraövervakning i och utanför butiken för berättigat intresse. Därigenom anser vi kunna förebygga stölder och brott och utredning av ev. sådana. Lagring av inspelat bild och ljudmaterial lagras i 30 dagar och kan komma att användas ytterligare längre tid vid ev.brottsutredningar. Därefter raderas detta.Inspelat material delas inte med någon annan part förutom till polisutredningar.
Som kund har man rätt att överlklaga till datainspektionen hur vår hantering av kameraövervakningen sker.