Välkommen till Rödkillebäcksgård Interiörbutik

Välkomna att inspireras av inredning, design och mode över en kopp espresso, eller i kombination med en promenad runt vår husknut upp på Kåsebergabackar med havsbruset och horisonten rakt in i kropp och själ. Kanske får ni en glimt av Ale Stenar.
En rogivande meditativ miljö som avspeglar sig på atmosfären i vår butik, där ni hittar allt från möbler, mattor, belysning, smycken väskor, klockor och espressomaskiner och presenter. Till ett handplockat sortiment av lyxiga gourmetprodukter. som olivoljor balsamicos, oliver pasta grillglaceer, lakrits, choklad, kex, marmelader, teer, kaffebönor och mycket mera.

I Espressobaren erbjuds alltid en god handgjord espresso, cappucino eller latte att avnjuta.Premiumsortiment för hållbara val som varar i generationer, en investering för vår miljö

Inredning i klassisk design. Dansk och Svensk-designade utemöbler.
Espressobaren är öppen.
Välkomna att uppleva med alla sinnen.Vårens Öppettider 17 mars - 16 juni

ÖPPET lördagar-söndagar kl. 12-17
förutom
STÄNGT
28 april
4-5 maj
1-2 juni
15-16 juniSommaröppettider: 23 juni - 7 juli
Månd, tisd stängt
Onsd-tors kl.12-18
Fred-sönd kl.12-17

Sommaröppettider: 9 juli - 11 aug
Månd stängt
Tisd-tors kl.12-18
Fred-sönd kl.12-17

Sensommar/Höst sep-okt
Lörd-söndagar 12-17
Höst och vinter öppet nov-dec tom 17dec.
Söndagar kl.12-17


Stängt 30 dec - 16 mars


Integritetspolicy för kameraövervakning.
Vi har kameraövervakning i och utanför butiken för berättigat intresse. Därigenom anser vi kunna förebygga stölder och brott och utredning av ev. sådana. Lagring av inspelat bild och ljudmaterial lagras i 30 dagar och kan komma att användas ytterligare längre tid vid ev.brottsutredningar. Därefter raderas detta.Inspelat material delas inte med någon annan part förutom till polisutredningar.
Som kund har man rätt att överlklaga till datainspektionen hur vår hantering av kameraövervakningen sker.