Vår filosofi Möbler att älska i generationer

Rödkillebäcks Gård är ett familjeföretag som startade sommaren 2009.
Vi finns alldeles intill Kåsebergaåsens början mot havet.
En rogivande meditativ miljö som avspeglar sig på vår butik.
Hos oss hittar ni allt från möbler, mattor, belysning och textilier till espressomaskiner, choklad, gourmetprodukter och presenter i en skön atmosfär.


Vår filosofi är att erbjuda ett noggrant urval av produkter från både kända och mindre kända varumärken med den gemensamma nämnaren att de håller absolut högsta kvalité i både hållbarhet och design. En viktig del för oss är att tillverkning, material och transporter har en helhetstanke som verkar för en hållbar framtida miljö. Inga slit och slängprodukter här tack! Utan tvärtom kan ni göra en god investering på köpet.


Inredningssortimentet har en tonvikt på svenska och skandinaviskt tillverkade produkter med starka hantverkstraditioner i både produktion och material. Men ni kan också hitta handtuftade indiska mattor och italienska espressomaskiner, alltid producerat av stolta hantverkare. Då är det möbler att älska i generationer.

Förutom inredning vill vi också erbjuda ett kvalitetssortiment av choklad, marmelader, olivoljor, kex och givetvis riktigt bra espressobönor. Gärna både ekologiska och rättvisa produkter med bra miljöprofil.

Hjärtligt välkomna att i lugn och ro få personlig hjälp och inspiration att skräddarsy ert hem och att skämma bort era smaklökar.